Tattoo ZENit is aangesloten bij Tattoo Platform

Tattoo platform is hét overzicht van de beste tattoo shops. Hier vind je veel informatie over tattoos, stijlen, nieuws, tips en veel nieuwe tatoeage voorbeelden. 


Vind informatie over ons via deze link:


https://www.tattooplatform.nl/tattoo-shop/profiel/tattoo-zenit 


Tattoo Platform is opgezet door een aantal tattoo enthousiastelingen.

Er zijn diverse mafkezen die dagelijks mensen op 'hygiënische' wijze verminken, omdat ze zichzelf als ‘artiest’ aanbieden, terwijl ze eigenlijk nog op bananen horen te oefenen. Daarom vond Tattoo Platform het hoog tijd dat er een lijn werd getrokken. Dus...

Sinds 2010 is Tattoo Platform de enige organisatie waar kwaliteit een erg grote rol speelt. Ze krijgen hulp van vele gerespecteerde artiesten en liefhebbers om het kaf van het koren te scheiden. Het werk van de artiesten in Nederland wordt bekeken en er wordt gelet op strak lijnwerk, vloeiende schaduwen en mooie volle kleuren. Zo creëren we een onafhankelijk overzicht van tattoo shops waar je met een gerust gevoel in de stoel kunt ploffen.

In de afgelopen jaren is alles behoorlijk gegroeid en wordt het gewaardeerd wat Tattoo Platform doet en wordt een profiel op Tattoo Platform gezien als een soort keurmerk. Ze hebben momenteel gemiddeld tussen de 20.000 en de 40.000 bezoekers per maand en daar zijn ze donders blij mee. Inmiddels zijn ze ook begonnen met Tattooplattform.de in Duitsland, waar ze ook enorm gesteund worden.


Tattoo ZENit met de wel befaamde sticker van Tattoo Platform:


E-mailen
Map